top of page

Sædeovertræk

Hvorfor skal I vælge os?

Vi er Danmarks førende producent af sædeovertræk, og vi producerer alle overtrækkene på vores egen fabrik. Michael Lundgreen står for at produktionen kører som den skal og sætter kvalitet i højsædet.

 

Vores sadelmagere måler selv alle modellerne op og herved garanterer vi perfekt pasform og den bedste kvalitet muligt. Vi tilbyder en lang række af muligheder inden for design og valg af stoffer.

Materialer og detaljer

Mulighederne er mange, når man sammensætter et skræddersyet sædeovertræk. Vi tilbyder blandt andet slidstærkt materiale beregnet til erhvervs- og varebiler. Dette kan kombineres med læderlook, som er med til at forhøje slidstyrken.

 

Mange vælger at tilføje farvede syninger for et ekstra touch. Vi kan lave det i stort set alle farver, og hvis I skulle have spørgsmål, så kontakt os endelig!

Taxa, varebiler og vans

Vores slidstærke materiale er lavet med henblik på, at det skal kunne holde til dagligdagens hårde slitage. Til taxaer laves sædeovertrækket således, at det er meget let at rengøre og tørre af. I varebilerne og vansne lægger vi vægt på, at komforten og udseendet er i top. Vi har lavet et eksklusivt overtræk med diamantfelter på siddefladerne, som er det nyeste til varebiler.

bottom of page